Idioma

Activitats pels voltants

En aquest mapa trobaràs algunes de les activitats que es poden realitzar al nostre voltant

Mostra CT11 – Activitats al Voltant de Campalans en un mapa més gran

· Borredà Parc Aventura

Dins de les intal·lacions de Campalans es disposa d’un Parc Aventura als arbres amb diversos circuits marcats per nivells de dificultat.

Hi ha un circuit verd infantil, un circuit blau d’iniciació, un circuit vermell de nivell intermedi i un circuit negre de nivell avançat. Es tracta de passar d’arbre en arbre per mitjà de diversos jocs, com poden ser ponts tibetans, salts de Tarzàn, pont de mico, cordes pirates, tirolines, etc….
És una activitat per tota la família, grups d’amics, parelles o qualsevol que vulgui passar una bona estona en un entorn natural.

Preus:

Circuit Infantil = 8€
Circuit Blau = 10€
Circuit Blau + Vermell = 18€
Circuit Blau + Vermell + Negre = 25€

Preus especials per grups.
Els clients de Campalans obtindran un 10% de descompte.

Podeu trobar més informació a la web de Borredà Parc Aventura

· També pots realitzar qualsevol activitat d’aventura o de muntanya (treking, descens de barrancs, ponting, raquetes de neu,…) amb TSAventura.
· Quads, senderisme, canoes, etc… amb Indòmit.
· Excursions a cavall al Centre Equestre Vilaformiu

Itineraris Geològics

Descobreix la geologia de Catalunya a través d’Itineraris Geològics i viatja milions d’anys enrere per saber com era el paisatge del nostre país i qui l’habitava quan l’home encara ni tans sols existia. Entén quan i com es van formar les muntanyes i comprèn quin lloc ha ocupat al món el nostre territori al llarg de les diferents eres geològiques.
Els itineraris geològics consisteixen en rutes per zones d’interès geològic i paisatgístic en les què s’estableix un objectiu principal a explicar. Durant tot el recorregut es van realitzant parades en punts claus per anar entenent conceptes bàsics de geologia i anar buscant pistes per acabar aconseguint explicar l’objectiu principal de l’itinerari.
Els itineraris inclouen un dossier d’ajuda amb conceptes geològics bàsics, il·lustracions i una petita descripció de la geologia de la zona.

Pel nostre territori les visites es realitzen pel voltants del Pedraforca.
Més info a Itineraris Geològics

ninja_forms_form:
0

Tel.: 93 823 91 63 | mail: campalans@campalans.net

Càmping Campalans
Ctra de Sant Jaume de Frontanyà km 1,5
08619 Borredà, Berguedà, Barcelona
Troban's a/Encuentranos en facebook facebook Campalans
Troban's a/Encuentranos en twitter twitter Campalans